Groepslessen

Heb je geen zin in het trainen met apparaten of grote onpersoonlijke sportclubs, kom dan eens een kijkje nemen en een les meedoen. Met ons aanbod aan leuke en diverse groepslessen zit er zeker wat voor jou bij! 

 

Kijk bij kopje rooster: geldig Corona rooster alleen reserveren via Whattsapp 0611711568

 

 

Indoor Cycling

Energieke fietsles op verschillende stijlen opzwepende muziek! Binnen de kortste keren voel jij je fitter en sterker! 

Pump

Halterstang + gewichten + muziek = een total-workout voor het hele lichaam. Bouw je kracht op en verbrandt calorieën in rap tempo!

Fit Circuit

Verschillende oefeningen die elkaar opvolgen in een circuit dat alle spiergroepen traint en conditie opbouwt.  Dat is Fit Circuit!


Body & Mind

Verbeteren van flexibiliteit, concentratie, statische kracht en meditatie? Dat doe je met Body & Mind.

Pilates

Elke oefening die je maakt, begint bij de kern van je lichaam. Een sterke kern geeft je meer kracht en balans. Probeer eens gratis proefles Pilates.

Dance Shape

Dansend fit worden met Dance Shape. Met swingende bewegingen werk je aan vetverbranding, spierversterking en een betere conditie.


Trampoline Fitness

Verbrand veel calorieën en maak je je spieren sterker. De ideale combinatie tussen conditie en kracht. En het is ook nog eens erg leuk om te doen!

Tabata Training

Tabata is een vorm High Intensity Interval training die super effectief is voor het verbranden van vet en opbouwen van conditie.

BoksFit

Intensieve training met elementen vanuit het boksen. De ideale combinatie tussen coordinatie, conditie en kracht.