Body & Mind

Deze les bestaat uit een mix van Tai Chi, Yoga Pilates, stretchen en meditatie-oefeningen. Je oefent onder meer gecontroleerd ademhalen, verbetering van flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. Aan het eind van de les voel je je gegarandeerd helemaal 'Zen'!

 

Actief bezig zijn en even helemaal tot rust met onze groepsles Body & Mind.


Tai Chi

Tai Chi is in China een eeuwenoude bewegings- en krijgskunst waarvan iedere beweging de filosofie van yin en yang belichaamt. De vorm bestaat uit langzame, vloeiende bewegingen die zonder inspanning worden uitgevoerd met de blote hand.

 

Het stimuleert het zenuwstelsel, verbetert de bloedsomloop, versterkt spieren en pezen, vermindert spanning, kalmeert, brengt lichaam en geest tot rust en evenwicht.

Yoga

Yoga wordt vaak gezien als de weg van de kracht. In zijn oorspronkelijke uitoefening gaat het om meer dan alleen de puur fysieke aspecten, als kracht, gezondheid, souplesse en welbevinden en is het een zoektocht naar de vereniging van energieën binnen in de mens.

 

Meer focus op Yoga? Wij bieden ook PowerYoga!

Pilates

Pilates bestaat uit een serie vloeiende oefeningen die je op de grond kunt uitvoeren. De nadruk van de methode ligt bij de spieren die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

 

Meer nadruk op Pilates? Wij geven dit ook als aparte groepsles!